پوره ای

فرهنگستان زبان و ادب

{mushy} [علوم و فنّاوری غذا] ویژگی بافت مادۀ غذایی با قوامی شبیه پوره

جمله سازی با پوره ای

عمده تولید پوره سیب در استان آذربایجان شرقی و غربی میباشد، قیمت پوره سیب در حال حاضر حدودا 4 برابر قیمت سیب میباشد و برای خرید میتوانید به تولید کنندگان و فروشندگان دست اول مراجعه کنید
مواد تشکیل دهنده اصلی درج شده در پشت قوطی کنسرو سوپ گوجه فرنگی: پوره گوجه فرنگی، شربت ذرت با فروکتوز بالا، آرد گندم.
سیب گالا کوچک است و معمولاً رنگ قرمز با بخشی متمایل به سبز یا سبز متمایل به زرد دارد. سیبهای گالا در برابر ضربه نسبتاً مقاوم بوده و شیرین، پر از دانه، با طعم ملایم از بقیهٔ سیبها هستند. کیفیت آن شامل این موارد است: دوام، خشکی، و شیرینی. سیبهای گالا شیرین و معطر هستند و می‌توان آن‌ها را به سالاد یا غذا اضافه کرد و به ویژه برای درست کردن پوره مناسب هستند.
ــ بد نیست به رسم روسیان بندازیم بالا … پوره … آنترکت … شامپان و غیره … کومپرونه؟ می‌فهمی؟
کمی سالاد با مخلوط حبوبات یا با تکه‌های کالباس و گاهی پوره سیب زمینی برای وعده شام از نظر آنها کافی ست.
با توجه به اینکه خروج پوره‌ها تدریجی و در یک دوره طولانی ۱۵ تا ۲۵ روزه انجام می‌گیرد، لذا در اوایل تیر ماه که پوره‌ها بالغ می‌شوند هنوز پوره‌های سن ۲ هم روی درخت مشاهده می‌شوند.