لقمه مرغ

لقمه مرغ یا همان چیکن ناگت، یک فرآورده غذایی است که از گوشت مرغ تهیه می‌شود. این محصول از گوشت مرغ استخوان‌زدایی شده به همراه ادویه‌ها، مواد افزودنی و چاشنی‌ها ساخته می‌شود و سپس به شکل‌های مختلف (مانند لقمه‌های کوچک) قالب‌گیری می‌شود.

پس از آماده شدن، این لقمه‌ها با پودر نان یا خرده‌های نان آغشته شده و معمولاً سرخ می‌شوند یا به صورت نیمه‌پخته آماده شده و برای مصرف در خانه یا رستوران‌ها عرضه می‌گردند.

مشخصات

مواد اصلی: گوشت مرغ، ادویه‌ها، مواد افزودنی و خرده‌های نان.

روش تهیه: استخوان‌زدایی، قالب‌گیری، آغشته کردن به پودر نان، و سرخ کردن.

کاربرد: یک غذای سریع و محبوب، به‌ویژه در فست‌فودها و میان وعده‌ها.

لقمه مرغ به دلیل طعم مطلوب، سهولت در مصرف و تهیه، و محبوبیت در میان کودکان و بزرگسالان، یکی از فرآورده‌های غذایی رایج در صنعت غذا محسوب می‌شود.

فرهنگستان زبان و ادب

{chicken nugget} [علوم و فنّاوری غذا] فراوردۀ آغشته به پودر نان که از گوشت مرغ استخوان زدایی شده تهیه می‌شود.