آرد گندم نرم {soft wheat flour} [علوم و فنّاوری غذا] آرد حاصل از گندم نرم که در مقایسه با گندم سخت، پروتئین کمتری دارد
جمله سازی با ارد گندم نرم
در بولونیا راگو بهطور سنتی همراه با با تالیاتله تهیه شده با تخم مرغ و آرد گندم نرم شمال ایتالیا سرو میشود. جایگزینهای قابل قبول برای تالیاتله تازه شامل سایر شکلهای ماکارونی پهن و مسطح مانند پاپاردله یا فتوچینی، و شکلهای لولهای مانند ریگاتونی و پنه است. در حالی که ترکیب راگو با تالیاتله تازه سنتیترین و معتبرترین روش در غذاهای بولونی است، برخی - مانند پیرو والدیسرا - به نفع استفاده از ترکیب گسترده بینالمللی آن، میخواهند مصرف آن با اسپاگتی را تبلیغ کنند، حتی سعی دارند وانمود کنند که مصرف آن با اسپاگتی چندان هم با سنت محلی بیگانه نیست.