از دیگر محصولات میتوان آبغوره، آبلیمو، انواع عرقیات نام برد.
اما در برخی از رستورانهای ایران، در کنار آبغوره، از آبلیمو نیز اضافه میشود.[نیازمند منبع]
لَوَنگی که به اردک یا مرغ شکمپر گفته میشود و از غذاهای مخصوص تالش و آستارا میباشد. لَوَنگی با اردک تازه یا مرغ تهیه میشود، سایر مواد تشکیل دهنده لونگی پیاز، گردو، رب ازگیل یا رب آلوچه، آبغوره، گوجه فرنگی، نمک و فلفل میباشد.
خَردَل، نوعی ادویه است که از دانههای گیاه خردل بهدست میآید. برای تهیه این چاشنی دانههای خردل را با آب، نمک، آبلیمو یا آبغوره و ادویهجات و چاشنیهای دیگر مخلوط میکنند تا خمیر یا سس خردل به وجود آید. رنگ این سُس از زرد روشن تا قهوهای تیره متغیر است. خردل اغلب دارای طعمی تند است.
میتوان رب گوجه و خیار شور را نام برد و از ارمغانهای قیمی به سفیداب سنتی سیوند. ترشیجات سیوند. تهیه شده با سرکه سنتی رب انار آبغوره سنتی و شیره انگور و عرق بیدمشک و شاتره انواع میوههای سیوند به ویژه هلو انار گردو بادام سیب و گلابی به ویژه خیار سبز اشاره کرد…
سالاد شیرازی یا سالاد سنقری به عنوان یک سالاد ملی در ایران شناخته میشود و در کنار بیشتر غذاهای ایرانی، به عنوان چاشنی غذا مصرف میشود. در بیشتر شهرستانهای استان فارس به این سالاد، سالاد آبغوره ای گفته میشود که نشان دهندهٔ اهمیت وجود آبغوره در طرز تهیه اصلی این سالاد است.