علت دانه

لغت نامه دهخدا

علت دانه. [ ع ِل ْ ل َ ن َ / ن ِ ] ( اِ مرکب ) آبله خرد. ( ناظم الاطباء ).

فرهنگ فارسی

آبله خرد

جمله سازی با علت دانه

چیا از نظر تجاری بیشتر به علت دانه‌های آن کاشته می‌شود. دانه‌های چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است. از دانه‌های چیا می‌توان ۲۵ تا ۳۰ درصد روغن استخراج کرد. از جمله اسید آلفا لینولنیک (ALA). روغن دانه‌های چیا تشکیل شده‌است از حدود ۵۵ درصد امگا ۳، هجده درصد امگا ۶، حدود شش درصد امگا ۹ و حدود ۱۰ درصد چربی‌های اشباع شده.