فرهنگستان زبان و ادب
{white chocolate} [علوم و فنّاوری غذا] فراورده ای با طعم شکلات که با کرۀ کاکائوی سفیدشده (bleached ) و شکر سفید تهیه می شود
{white chocolate} [علوم و فنّاوری غذا] فراورده ای با طعم شکلات که با کرۀ کاکائوی سفیدشده (bleached ) و شکر سفید تهیه می شود
شکلات سفید ( انگلیسی: white chocolate ) یک فراورده تهیه شده از کره کاکائو می باشد. در واقع محتویات آن با شکلات های معمولی متفاوت می باشد، زیرا که حاوی ذرات غیر چربی دانه های کاکائو نمی باشد. به همین دلیل نیز به صورت عمده حاوی آنتی اکسیدان های موجود در دانهٔ کاکائو و نیز کافئین نمی باشد. این شکلات از اضافه کردن شکر و شیر به کرهٔ کاکائو تهیه می شود. همچنین از وانیل یا سایر طعم دهنده ها نیز در آن ممکن است استفاده گردد.
فراوردهای با طعم شکلات که با کرۀ کاکائوی سفیدشده (bleached) و شکر سفید تهیه میشود.
💡 اتحادیه ملی شیرینیپزان آمریکا چهار روز را به عنوان روز شکلات میشناسد: روز شکلات در ۷ ژوئیه، روزهای ملی شکلات در ۲۸ اکتبر و ۲۸ دسامبر، و روز بینالمللی شکلات در ۱۳ سپتامبر. همچنین روزهای دیگری چون روز ملی شکلات شیری، روز ملی شکلات سفید، و روز ملی کاکائو نیز وجود دارند.