سنبوسه به معنای مثلث و یکی از غذاهای لقمهای در آشپزی ایرانی است که در روغن داغ سرخ میشود، که به دو نوع مختلف تقسیم میشود: نوعی که با مایه گوشتی تهیه میشود و نوعی که با مایه گیاهی درست میشود. در هر دو نوع، لایه بیرونی یکسان است و به یک روش تهیه میشود؛ بدین صورت که آرد، ماست، روغن و نمک را با هم مخلوط کرده و خمیری به دست میآورند که سپس به شکل لواش در میآید. بعد از آن، مایه گوشتی یا گیاهی را درون آن قرار داده و به شکل مثلث میپیچند.
مایه گوشتی آن شامل گوشت چرخکرده پخته، پیاز و تره و گشنیز خرد شده، فلفل سیاه و قرمز آسیاب شده، گرد لیمو، زردچوبه، روغن و نمک است که همه این مواد را تفت داده و پس از پیچیدن به شکل مثلث در لواش، در روغن داغ سرخ میکنند. مایه گیاهی آن نیز شامل سبزی خرد شده، سیبزمینی پخته و خرد شده، پیاز خرد شده، فلفل سیاه، گرد لیمو، روغن و نمک است که به همان روش تهیه میشود.