تنگاب پزی
دانشنامه عمومی
تنگاب پزی به ویژه برای پختن تخم مرغ، ماهی، ماکیان و میوه مناسب است زیرا این اقلام شکننده و لطیف اند. تنگاب پزی هم چنین باعث می شود مزه این اقلام از بین نرود و برجا بماند. در کشورهای غربی به ویژه تخم مرغ تنگاب پز ( poached egg ) برای صبحانه آماده می شود که طرز تهیه آن این است که مقداری آب را به همراه سه قاشق چای خوری سرکه سفید در تابه می ریزند و می گذارند تا جوش بیاید. سپس گرمای اجاق را کم می کنند و با شعلهٔ کم هر تعداد تخم مرغ که مد نظر است در تابه می شکنند و سه دقیقه به آن زمان پخت می دهند. سپس با آب کش کوچک تخم مرغ ها را از تابه درمی آورند تا آبی داخل تخم مرغ ها باقی نماند.