چاپاتی. ( اِ ) نان فطیر نازک باشد که خمیر آن را با دست پهن سازند و بر روی تابه پزند. ( برهان ). نانی لطیف که بتازیش «رغیف » خوانند. ( شرفنامه منیری ). و رجوع به چپاتی شود : غلام کنجد کاکی و قبه های تنک رهی چهره چاپاتی ولب گرده.سوزنی.
فرهنگ عمید
= چپاتی
دانشنامه عمومی
چاپاتی نام یک نوع نان سنتی هندی است که در کل کشور هند شناخته شده است. این نوع نان نیازی به خمیرمایه و ورآمدن ندارد و اکثراً با آرد گندم تهیه می شود و هر روز یا در هر وعده غذایی در خانه توسط زنان پخته می شود و گرم به همراه غذا سرو می شود. برای پخت این نان از ساج نان پزی که به هندی به آن تاوا می گویند استفاده می شود.