دانشنامه اسلامی
مؤلف در این اثر - چنان که از نامش پیداست - پیرامون رژیم های غذایی و نقش رژیم های غذایی و مواد غذایی در درمان بیماری ها بحث کرده است.
این کتاب بر اساس مبانی طب جدید و با مراجعه به منابع پزشکی و غذایی که بر اساس علوم روز نگاشته شده به رشته تحریر درآمده است و از آنجا که اکثر منابع در تألیف این اثر منابع لاتین است، شاید بتوان این اثر را نگاشته ای ترجمه وار از متون علمی لاتین دانست که البته دانش مؤلف در علم گیاه شناسی و علوم مرتبط با آن را در غنای این اثر نمی توان نادیده گرفت. از سال و انگیزه نگارش این اثر چیزی نمی دانیم چرا که این اثر بدون مقدمه و دیباچه ای از مؤلف نگاشته شده است.
این کتاب مشتمل بر دو بخش است: بخش اول با عنوان غذا درمانی و استفاده از گیاهان و مواد طبیعی شفابخش دارای چهارده بخش و بخش دوم با عنوان ترکیبات مهم و اصلی مواد خوراکی از منابع گیاهی و حیوانی و بهترین روش استفاده از آن ها مشتمل بر هفت بخش است.
کتاب مبانی علمی غذا درمانی از جمله منابع انگشت شمار و علمی ای است که به زبان فارسی به رشته تحریر درآمده است.