دانشنامه اسلامی
کتاب با مقدمه ناشر آغاز و مطالب در سه کتاب و هر کتاب در سه فصل، تنظیم شده است.
نویسنده در ابتدا به بررسی آیاتی که پیرامون اطعمه و اشربه می باشند، پرداخته و در انتها، رابطه میان خوردن و نوشیدن و بیماری و سلامت را بررسی نموده است.
نویسنده در ارائه مطالب، از اسلوبی سهل و رصین و عباراتی مبسوط استفاده نموده و از جمله ویژگی های اثر وی، تسلسل افکار منطقی، استدلالات عقلی و مشاهدات علمی می باشد ...
در مقدمه، ضمن اشاره به عظمت و اهمیت قرآن کریم، علم به قرآن، به چهار قسم تقسیم شده است: