به ژاپنی

لغت نامه دهخدا

به ژاپنی. [ ب ِ هَِ پ ُ ] ( ترکیب وصفی ، اِ مرکب ) نام گلی است. بوته خاردار آسیایی از تیره گل سرخیان که در آغاز بهار گلهای سفید تا سرخ میدهد. میوه های زردرنگ آن شبیه به به و ترش است. ( دایرةالمعارف فارسی ).

فرهنگ فارسی

نام گلی است . بوته خاردار آسیایی از تیره گل سرخیان که در آغاز بهار گلهای سفید تا سرخ میدهد .

دانشنامه عمومی

به ژاپنی (سرده). بِه ژاپنی' ( نام علمی: Chaenomeles ) نام یک سرده از گیاهان گلدار است. نوعی درختچه برگریز است که در حدود ۳–۱ متر ارتفاع دارد. به ژاپنی این گیاه بُوکه ( به ژاپنی: 瓜 boke ) نامیده می شود.
میوه به ژاپنی اکثرا ترش مزه است و بیشتر برای تهیه مربا ویا ترشی کاربرد دارد.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم