اودن

لغت نامه دهخدا

اودن. [ اَ دَ ] ( ع ص ) نرم و نازک. ( منتهی الارب ) ( المنجد ) ( ناظم الاطباء ) ( آنندراج ).

فرهنگ فارسی

نرم و نازک

دانشنامه عمومی

اُودِن ( به ژاپنی: 御田 おでん Oden ) نام یکی از انواع غذاهای آب پزی ملایم و همچنین یکی از انواع نابه مونو ( غذاهایی که در یک قابلمه و در سر میز غذا تهیه می شوند ) در آشپزی ژاپنی است. در این نوع غذا به داشی با سس سویا مزه داده می شود و موادی مانند دایکون ( ترب ) ، چیکووا، کون نیاکو و تخم مرغ پخته و بسیاری مواد دیگر در این داشی مزه داده شده، آب پز پخته می شوند. به مواد اودن به زبان ژاپنی «اودن تانه» گفته می شود. این مواد بر حسب منطقه و دستپخت خانگی ممکن است متفاوت باشد.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم