( آسکون ) آسکون. ( اِخ ) آبسکون. بحر خزر. دریای قزوین. آرقانیا. هیرکانی. دریای مازندران. دریای گیلان ، و آن را بغلط قلزم نیز گفته اند : باد اندر او وزیده ز پهنای آسکون ابر اندر او گذشته ز بالای قیروان .ازرقی.میغ از تو بر اسب آسکون تاخت میدان فلک پلنگ وش ساخت .خاقانی.چه مایه دارد در پیش طبع او دریا چه پایه دارددر نزد آسکون فرغر؟قاآنی.و ظاهراً بمعانی دیگر آبسکون نیز آید. اسکون. [ اَ ] ( اِخ ) موضعی در آذربایجان. ( نزهةالقلوب مقاله ثالثه چ لیدن ص 79 ).
فرهنگ فارسی
موضعی در آذربایجان .
دانشنامه عمومی
اسکون ( انگلیسی: Scone ) نوعی غذای پخته است که معمولاً از گندم یا بلغور جو دوسر همراه با بیکینگ پودر به عنوان عامل ورآورنده تهیه می شود و در تابه های ورقه ای پخته می شود.