ورمیشل

لغت نامه دهخدا

ورمیشل. [ وِ ش ِ ] ( فرانسوی ، اِ ) نوعی رشته فرنگی که به شکل رشته هایی باریکتر از اسپاگتی تهیه شود و آن را در سوپ و آش به کاربرند. ( فرهنگ فارسی معین ).

فرهنگ معین

(وِ شِ ) [ فر. ] (اِ. ) نوعی ماکارونی خیلی نازک که در سوپ می ریزند.
(وِ ) [ فر. ] (اِ. ) نوعی خمیراک رشته مانند با قطر کم و طول زیاد، رشته فرنگی . (فره ).

فرهنگ فارسی

( اسم ) نوعی رشته فرنگی که بشکل رشته هایی باریکتر از اسپاگتی تهیه شود و آنرا در سوپ و آش بکار برند .

ویکی واژه

نوعی خمیراک رشته مانند با قطر کم و طول زیاد، رشته فرنگی. (فره)
نوعی ماکارونی خیلی نازک که در سوپ می‌ریزند.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم