کباب پز

لغت نامه دهخدا

کباب پز. [ ک َ پ َ ] ( نف مرکب ) که کباب پزد. پزنده کباب.

فرهنگ فارسی

( صفت ) آنکه کباب طبخ کند .

دانشنامه عمومی

کباب پز وسیله ای برای پخت وپز مواد غذایی بخصوص گوشت قرمز و یا سفید است که در آن گرما به طور مستقیم از زیر و یا از بالا به ماده غذایی می تابد.
کباب پزها امروز بر حسب نوع سوخت و یا انرژی گرمایی به 3 دسته تقسی می شوند.
• کباب پز ذغالی
• کباب پز گازی
ویژگی مهم کباب پزهای تابشی بدون دود بودن آنها است.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم