چغندر پخته

لغت نامه دهخدا

چغندر پخته. [ چ ُ غ ُ دَ رِ پ ُ ت َ / ت ِ ] ( ترکیب وصفی ، اِ مرکب ) چغندری که آن را در آب یا بوسیله بخار پخته باشند یا با آتش کباب کرده باشند تا لایق خوردن آدمیان باشد. در تداول بیشتر مردم ایران آن را لَبو گویند.

فرهنگ فارسی

چغندریکه آنرا در آب یا بوسیل. بخار پخته باشند یا با آتش کباب کرده باشند تا لایق خوردن آدمیان باشد
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال شمع فال شمع فال نخود فال نخود فال راز فال راز فال کارت فال کارت