(تُ زِ ) [ فر. ] (ص مف . ) ۱ - ویژگی ماده ای غذایی که همة میکروارگانیسم های بیماری زا و بخش بزرگی از میکروارگانیسم - های غیربیماری زای آن از بین برده شود. (فره ). ۲ - مادة خوردنی که طبق اصول علمی پاستور میکروب ها و موجودات تخمیری آن را از بین برده باشند.
فرهنگ عمید
ویژگی آنچه که بر اساس اصول علمی پاستور باکتری های آن را نابود کرده باشند.
فرهنگ فارسی
( صفت ) آنچه که طبق اصول علمی پاستور میکربها و موجودات تخمیری ویرا از بین برده باشند .
فرهنگستان زبان و ادب
{pasteurized} [علوم و فنّاوری غذا] ویژگی ماده ای غذایی که همۀ ریزاندامگان های بیماری زا و بخش بزرگی از ریزاندامگان های غیربیماری زای آن از بین برده شود
ویکی واژه
ویژگی مادهای غذایی که همة میکروارگانیسمهای بیماری زا و بخش بزرگی از میکروارگانیسم -های غیربیماری زای آن از بین برده شود. (فره) مادة خوردنی که طبق اصول علمی پاستور میکروبها و موجودات تخمیری آن را از بین برده باشند.