پاستوریزه

فرهنگ معین

(تُ زِ ) [ فر. ] (ص مف . ) ۱ - ویژگی ماده ای غذایی که همة میکروارگانیسم های بیماری زا و بخش بزرگی از میکروارگانیسم - های غیربیماری زای آن از بین برده شود. (فره ). ۲ - مادة خوردنی که طبق اصول علمی پاستور میکروب ها و موجودات تخمیری آن را از بین برده باشند.

فرهنگ عمید

ویژگی آنچه که بر اساس اصول علمی پاستور باکتری های آن را نابود کرده باشند.

فرهنگ فارسی

( صفت ) آنچه که طبق اصول علمی پاستور میکربها و موجودات تخمیری ویرا از بین برده باشند .

فرهنگستان زبان و ادب

{pasteurized} [علوم و فنّاوری غذا] ویژگی ماده ای غذایی که همۀ ریزاندامگان های بیماری زا و بخش بزرگی از ریزاندامگان های غیربیماری زای آن از بین برده شود

ویکی واژه

ویژگی ماده‌ای غذایی که همة میکروارگانیسم‌های بیماری زا و بخش بزرگی از میکروارگانیسم -‌های غیربیماری زای آن از بین برده شود. (فره)
مادة خوردنی که طبق اصول علمی پاستور میکروب‌ها و موجودات تخمیری آن را از بین برده باشند.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم