پاستوریزه

فرهنگ معین

(تُ زِ ) [ فر. ] (ص مف . ) ۱ - ویژگی ماده ای غذایی که همة میکروارگانیسم های بیماری زا و بخش بزرگی از میکروارگانیسم - های غیربیماری زای آن از بین برده شود. (فره ). ۲ - مادة خوردنی که طبق اصول علمی پاستور میکروب ها و موجودات تخمیری آن را از بین برده باشند.

فرهنگ عمید

ویژگی آنچه که بر اساس اصول علمی پاستور باکتری های آن را نابود کرده باشند.

فرهنگ فارسی

( صفت ) آنچه که طبق اصول علمی پاستور میکربها و موجودات تخمیری ویرا از بین برده باشند .

فرهنگستان زبان و ادب

{pasteurized} [علوم و فنّاوری غذا] ویژگی ماده ای غذایی که همۀ ریزاندامگان های بیماری زا و بخش بزرگی از ریزاندامگان های غیربیماری زای آن از بین برده شود

ویکی واژه

ویژگی ماده‌ای غذایی که همة میکروارگانیسم‌های بیماری زا و بخش بزرگی از میکروارگانیسم -‌های غیربیماری زای آن از بین برده شود. (فره)
مادة خوردنی که طبق اصول علمی پاستور میکروب‌ها و موجودات تخمیری آن را از بین برده باشند.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال سنجش فال سنجش فال تک نیت فال تک نیت فال فرشتگان فال فرشتگان فال قهوه فال قهوه