{hors d'oeuvre} [تغذیه] خوراکی معمولاً اشتهاآور که قبل از غذای اصلی خورده شود
دانشنامه عمومی
پیش غذا یا پیش پاره یا اٌردِرو ( به فرانسوی: Hors d'oeuvre ) یا اشتهاآور ( به انگلیسی: Appetizer ) خوراکی است که پیش از وعده اصلی سرو می شوند. پیش غذا معمولاً کوچک تر از وعده اصلی است و گاهی به جای قاشق و چنگال با دست خورده می شود. پیش غذا دارای تنوع زیادی در کشورها و فرهنگ های متفاوت است. آنتیپاستو ( به ایتالیایی:Antipasto ) به معنی پیش از غذا است و یک بخش اصلی از یک وعده رسمی غذای ایتالیایی محسوب می شود. پیش غذای سنتی ایتالیایی شامل برش های سرد گوشت، زیتون، گوجه فرنگی، انواع پنیر و روغن زیتون است.