مخمر آبجو

فرهنگستان زبان و ادب

مخمر آبجو
{brewer's yeast} [علوم و فنّاوری غذا] گونه ای مخمر که از یاخته های خشک و آسیاب شدۀ قارچی به نام ساکارومیسس سرویزیه (saccharomyces cerevisiae ) تهیه می شود و در تولید آبجو کاربرد دارد

ویکی واژه

گونه‌ای مخمر که از یاخته‌های خشک و آسیاب‌شدۀ قارچی به نام ساکارومیسس سرویزیه (saccharomyces cerevisiae) تهیه می‌شود و در تولید آبجو کاربرد دارد.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال شیخ بهایی فال شیخ بهایی فال پی ام سی فال پی ام سی فال تک نیت فال تک نیت فال امروز فال امروز