توتیلا

توتیلا

توتیلا نوعی نان تخت است که عمدتاً در غذاهای مکزیکی مصرف می‌شود. این نان معمولاً از آرد ذرت یا آرد گندم تهیه می‌شود. برای تهیه توتیلا، آرد با آب و نمک مخلوط شده و سپس به صورت دایره‌ای پخته می‌شود. توتیلا به عنوان پایه‌ای برای غذاهای مختلفی مانند تاکو، انچیلادا و بوریتو استفاده می‌شود و می‌تواند به شکل تازه یا خشک در دسترس باشد. تاریخچه آن به فرهنگ‌های باستانی مکزیک برمی‌گردد. این نان در دوران آزتک‌ها و مایاها به عنوان غذای اصلی مصرف می‌شد و به عنوان یکی از عناصر اساسی در رژیم غذایی مردم آن زمان شناخته می‌شد. با گذشت زمان، توتیلا به یک جزء کلیدی در آشپزی مکزیکی تبدیل شده و به تدریج در کشورهای دیگر نیز محبوبیت پیدا کرد.

لغت نامه دهخدا

توتیلا. [ ت ُ تی ] ( اِخ ) پادشاه اوستروگوثها ی ایتالیا در 541 - 552 م. است که بدست نارسس ژنرال ژوستنین مغلوب و مقتول گردید. ( از لاروس ). رجوع به قاموس الاعلام ترکی شود.
توتیلا
توتیلا
توتیلا
توتیلا
توتیلا

جملاتی از کلمه توتیلا

دومنتیولوس بعدی در سال ۵۵۰ در طول جنگ گوت‌ها ذکر شده است. او در آن زمان فرمانده نظامی مسانا در سیسیل بود. هنگامی که توتیلا رهبری استروگوت ها را در حمله به سیسیل رهبری کرد، مسانا مورد حمله قرار گرفت.

فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال کارت فال کارت فال حافظ فال حافظ فال پی ام سی فال پی ام سی فال درخت فال درخت