خواص حسی
ویکی واژه
جمله سازی با خواص حسی
محصولاتی مشابه کفیر با استفاده از مخلوطی از میکروارگانیزم، فرآوری شدهاست که در نتیجه آن منجر به تغییر خواص حسی شده و محصول جدید فاقد ویژگیهای کفیر قدیمی است.
مصرف لبنیات و به ویژه مصرف پنیر به دلیل طعم مطلوب در اکثر کشورهای جهان رو به افزایش بوده است. کشورهای اروپایی و ایالات متحده تولیدکنندگان و مصرف کنندگان عمده پنیر هستند. با توجه به اهمیت تغذیه ای و اقتصادی پنیر، طرح های مختلفی برای افزایش مصرف آن در نظر گرفته شده است که مهمترین آنها بهبود خواص حسی آن است. عوامل متعددی بر رشد خواص پنیر تأثیر میگذارند که شامل ترکیب شیمیایی، عوامل انعقاد باقیمانده، آنزیمهای موجود در شیر، فلور میکروبی پنیر و شرایط نگهداری در مرحله رسیدن، میکروارگانیسمهای موجود در پنیر بهویژه باکتریهای اسید لاکتیک میشود.