طعم پختگی

طعم پختگی به معنای طعمی است که در نتیجه گرمای شدید ایجاد می‌شود. این طعم ناشی از ترکیبات گوگردداری است که در شیرهایی که در دمای بیش از شصت درجه سانتی‌گراد حرارت دیده‌اند، شکل می‌گیرد. این فرایند حرارتی باعث تغییرات شیمیایی در ترکیبات شیر می‌شود و در نهایت طعم خاصی را به آن می‌بخشد که به عنوان طعم پختگی شناخته می‌شود. در واقع، این تغییرات می‌توانند تأثیر قابل توجهی بر کیفیت و طعم نهایی شیر داشته باشند و به همین دلیل، دقت در دما و زمان حرارت‌دهی شیر حائز اهمیت است.

فرهنگستان زبان و ادب

{cooked flavour} [علوم و فنّاوری غذا] گشته طعم ناشی از ترکیبات گوگرددار در شیری که بیش از شصت درجه حرارت دیده باشد

ویکی واژه

گشته‌طعم ناشی از ترکیبات گوگرددار در شیری که بیش از شصت درجه حرارت دیده باشد.

جملاتی از کلمه طعم پختگی

شیخان نارسیده چه دانند قدر عشق کم جوی طعم پختگی از میوه های خام
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم