کارپاچیو

لغت نامه دهخدا

کارپاچیو. [ ی ُ ] ( اِخ ) ( ویتور ) نقاش ونیزی ، متولد در ونیز در حدود 1450 و متوفی در حدود 1525. وی افسانه «اورسول » مقدس را نقاشی کرده است.

دانشنامه عمومی

کارپاچیو ( به ایتالیایی: Carpaccio ) نام غذایی ایتالیایی است که از قطعات گوشت خام ( مانند گوشت گاو، گوشت گوساله و گوشت گوزن و آهو ) یا ماهی خام ( مانند ماهی آزاد یا ماهی تن ) که به نازکی برش خورده یا کوبیده شده تهیه می شود و به عنوان پیش غذا یا اشتهاآور خورده می شود.
امروزه عمل آماده سازی گوشت یا ماهی ای که قرار است به نازکی برش خورده و به صورت خام سرو شود را نیز کارپاچیو می نامند. همچنین ممکن است رستوران ها از این اصطلاح برای نامیدن دسرهای میوه ای همچون «کارپاچیوی آناناس» نیز استفاده کنند.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم