دانشنامه عمومی
این روستا در حاشیه رودخانه علا و دامنه کوه ساولک قرار گرفته است.
نام روستا برگرفته از یک سنگ آسیاب به نام جِوِن ( jeven ) است که در قدیم برای آسیاب کردن برنج و گندم از آن استفاده می شد.
در روستای منجوک سالیانه بیش از ۳۰۰ تن برنج چمپا برداشت می شود؛ مردم روستا مسیر رودخانه که محل عبور و جاری شدن سیلاب رودخانه در فصل زمستان است، را در اواخر بهار برای برنج کاری آماده کرده و بهترین برنج ایران را از آن به عمل می آورند.
برنج کاری منجوک بخاطر اینکه در زمین های آبرفتی و مسیر رودخانه بدست می آید، برای رشد و پرورش آن از کود شیمیایی بسیار کم استفاده می شود.
بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، جمعیت این روستا برابر با ۳۶۵ نفر ( ۸۷ خانوار ) بوده است.