شیرخرما
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
مسلمانان پاکستان و هند ( به ویژه در شهر حیدرآباد ) و برخی کشورهای عربی این غذا را در صبح روز عید فطر به عنوان نخستین خوراک بعد از ماه رمضان صرف می کنند و در سراسر روز نیز با همین غذا از مهمانان خود پذیرایی می کنند.
مقداری رشته فرنگی را در کره تفت می دهند تا برشته شود. سپس شیر را به آن اضافه می کنند و می گذارند با هم بپزد. هنگامی که شیر کمی غلیظ شد شکر، چند دانه خرمای خشک، مقداری کشمش، خلال پسته، بادام یا بادام هندی، گلاب، هل و زعفران را نیز به آن می افزایند و فرایند پختن را تا جا افتادن این مواد در شیر ادامه می هند.
• دستور ساخت شیرخرما
• دستور ساخت شیرخرما
• دستور ساخت شیرخرما