تعفین. [ ت َ ] ( ع مص ) برگردانیدن بو و مزه گوشت را. ( منتهی الارب ) ( ناظم الاطباء ). تغییر بوی گوشت. ( از اقرب الموارد ). || مأخوذ از عربی. تخمیر. ( ناظم الاطباء ). || به اصطلاح دواسازی خیساندن دارویی را در شراب و سرکه و الکل و عرق کشمش و جز آن در مدت معین و صاف کردن و در مداوای مرضا بکار بردن. ( ناظم الاطباء ).
فرهنگ عمید
۱. گنداندن، برگرداندن و تغییر دادن بو و مزۀ چیزی. ۲. (پزشکی ) خیسانیدن بعضی داروها در سرکه یا الکل یا مایع دیگر تا مدت معینی که بعد آن را صاف کنند و به مصرف برسانند.
فرهنگ فارسی
گنداندن، برگرداندن، تغییردادن بوومزه چیزی برگردانیدن بو و مزه گوشت را