ترشیدن
فرهنگ عمید
۲. فاسد شدن مواد خوراکی.
۳. [عامیانه، مجاز] گذشتن سن دختر مجرد از سن ازدواج.
فرهنگ فارسی
ترش شدن و انقلاب و حالت تخمیر در چیزی ظاهر شدن اگر آن طعام نترشیدی و قی نکردی جزو آدمی خواست شدن .
دانشنامه آزاد فارسی
تغییر شراب به سبب قرار گرفتن در معرض هوا، به مدت طولانی. اتانول شراب در هوا (اکسیژن) به اسید اتانوئیک تبدیل می شود. مزۀ ترش حاصل به سبب وجود اسید اتانوئیک (اسید استیک) است.
CH۲CH۲OH(aq) + O۲(g)→ CH۳COOH(aq) + H۲O(l)