تره کوهی

لغت نامه دهخدا

تره کوهی. [ت َرَ / رِ ی ِ ] ( ترکیب وصفی ، اِ مرکب ) طیطان. طیطانه. گندنای بری. گندنای جبلی. ( یادداشت بخط مرحوم دهخدا ). و رجوع به طیطان و طیطانه و تره صحرایی شود.

دانشنامه عمومی

ترهٔ کوهی ( با نام علمی: Allium ampeloprasum Var Iranicum ) ، گیاهی علفی است که مزه اش به پیازچهٔ خام می ماند و خود به سان تره است. خام آن را چون سبزی همراه با خوراک می خورند. همچنین از آن در پخت کلانه نیز استفاده می شود. اگر در دشت روییده باشد آن را «کورایه» و اگر در کوه روییده باشد بدان «کنیوال» گویند.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم