گوشتابه

لغت نامه دهخدا

گوشتابه. [ ب َ / ب ِ ] ( اِ مرکب ) نانخورشی که از گوشت سازند، و آبگوشت و گوشتاب نیز گویند.( ناظم الاطباء ). نشیله. ( مهذب الاسماء ). مدققه. ( یادداشت مؤلف ). مدقوقه. ( یادداشت مؤلف ). گوشتاوه : و دفع مضرت [ شراب ممزوج و مروق ] با گوشتابه و قلیه با توابل و افزار بسیار کنند. ( نوروزنامه ).

فرهنگ عمید

= آبگوشت

فرهنگ فارسی

گوشتاوه، گوشت آوه: آبگوشت، گوشتاب هم گفته شده
( اسم ) گوشتاب : و دفع مضرت ( شراب ممزوج و مروق ) با گوشتابه و قلیه با توابل و افزار بسیار کنند .
نانخورشی که از گوشت سازند و آبگوشت و گوشتاب نیز گویند .

دانشنامه عمومی

گوشتابه یا سوپ آبکی ( انگلیسی: Broth ) به طور معمول شامل آب، استخوان، گوشت، ماهی، غلات یا تره بار است که با یکدیگر به طریق آرام پزی پخته می شوند. گوشتابه به عنوان پایه ای برای دیگر مایعات خوراکی مانند سوپ، سس گریوی یا سس استفاده می شود.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم