سرسینه

فرهنگستان زبان و ادب

{brisket} [علوم و فنّاوری غذا] بخشی از لاشه که شامل بخش های پیشین و پایین دنده هاست
{cephalothorax} [اقیانوس شناسی، جانور شناسی] بخشی از بدن برخی از سخت پوستان که از به هم پیوستن سر و سینه به وجود می آید

دانشنامه عمومی

سرسینه بخشی از لاشه گاو و گوسفند است که شامل بخش های پیشین و پایین دنده ها است. این قسمت یکی از هشت برش اصلی خوردنی از لاشه این حیوانات است. ماهیچه های سینه ای سطحی و عمیق، ماهیچه های سرسینه را تشکیل می دهند. از آنجا که گاو و گوسفند استخوان ترقوه ( استخوان چنبره ) ندارند ماهیچه های سرسینه ۶۰ درصد از وزن بدن دام را در حالت ایستاده تحمل می کنند. این امر نیاز به مقدار زیادی بافت همبند دارد و بنا بر این گوشت حاصله را باید با روش صحیحی پخت تا این بافت همبند تُرد شود.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال رابطه فال رابطه فال عشقی فال عشقی فال چوب فال چوب فال احساس فال احساس