والک
فرهنگ معین
فرهنگ عمید
فرهنگ فارسی
قسمی سبزی کوهی خوردنی یا صورتی از برک
دانشنامه عمومی
این گیاه کاربرد خوراکی دارد ( مانند والک پلو در ایران و سوپ و پستو در اروپا ) ولی به سادگی با گیاهان سمی مانند زعفران مرغزار و موگه اشتباه گرفته می شود که هر ساله جان چند نفر را به خطر می اندازد.
والک از گیاهان آوندی ( Tracheobionta ) است.
همه اروپا به جز منطقه مدیترانه، آسیای کوچک، قفقاز، نوار کوهستانی البرز ساوجبلاغ در ایران، سیبری تا کامچاتکا. همچنین در مناطق غربی و کوهستانی ایران نیز پراکنده است که در زبان محلی به آن کیل خرونَه میگویند.