خنثی‌سازی

فرهنگستان زبان و ادب

{neutralization} [علوم و فنّاوری غذا] فرایند خنثی کردن اسیدهای چرب آزاد با قلیا، برای جدا کردن آنها از روغن

دانشنامه آزاد فارسی

خنثی سازی (neutralization)
در شیمی، فرآیندی که در آن، اسید زیاد (یا باز زیاد) با باز (یا اسید) اضافه شده ترکیب می شود و جسمی تولید می کند که نه اسیدی است و نه بازی. بنابه نظریه، افزودن اسید یا باز تا رسیدن به پهای هفت ادامه می یابد. هنگامی که برای آزمایش خنثی سازی از تغییر رنگ شناساگر استفاده می کنند، ممکن است پهای نهایی هفت نباشد. این امر به نوع شناساگر بستگی دارد. مقدار پها (PH) در واکنش بین اسیدهای قوی و بازهای ضعیف یا بالعکس نیز هفت نیست، زیرا نمک حاصل به ترتیب ممکن است خاصیت اسیدی یا بازی داشته باشد.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم