سوپ ژلاتینی

فرهنگستان زبان و ادب

{gelatinous soup} [علوم و فنّاوری غذا] محلول آبی نسبتاً غلیظ که حاوی موادی با قابلیت تبدیل به ژلاتین است

ویکی واژه

محلول آبی نسبتاً غلیظ که حاوی موادی با قابلیت تبدیل به ژلاتین است.

جمله سازی با سوپ ژلاتینی

آرد گندم متشکل از شش گروه اصلی کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها، آنزیم‌ها، چربی، مواد معدنی و ویتامین‌ها می‌باشد. آرد اضافه شده به سوپ گوجه فرنگی به منظور افزایش ویسکوزیته آن است. نشاسته موجود در آرد به عنوان یک عامل ژلاتینی این نقش را ایفا می‌نماید. زمانی که گرانول موجود در نشاسته آرد گرم می‌شود، با حل شدن، تبدیل به ماده ای ژلاتینی می‌گردد. در طول این روند ژلاتین سازی، سازه‌های کریستال مانند نشاسته ناپدید می‌شوند و با شروع یک فرایند تورم منجر به تغلیظ محصول می‌شوند.