پنیرمایه
فرهنگ عمید
فرهنگ فارسی
فرهنگستان زبان و ادب
دانشنامه عمومی
تاریخچه کشف مایه پنیر به هزاران سال پیش بر می گردد. با بررسی نقاشی غارها تاریخچه تولید پنیر به 5000 سال پیش بر میگردد. اما برای اولین بار در سال 1874 این محصول به یک محصول تجاری تبدیل شد. در سال 1960 دیگر از معده حیوانات به عنوان مایه پنیر استفاده نشد و در سال 1990 یک نسل جدید از مایه پنیر که منجر به رشد آنزیم های لخته کننده میکروبی شیر شد معرفی گردید.
دانشنامه اسلامی
از اجزای پاک و حلال مردار حیوان، پنیرمایه آن است
ولی ظاهر آن را باید آب کشید.