عطروطعم دودی

فرهنگستان زبان و ادب

{smoke flavouring} [علوم و فنّاوری غذا] عطروطعم حاصل از تماس مایعی با پایۀ آب یا روغن با دود حاصل از سوختن چوب هایی مانند بلوط و افرا که برای ایجاد عطر و طعم دود در مواد غذایی به کار می رود

ویکی واژه

عطروطعم حاصل از تماس مایعی با پایۀ آب یا روغن با دود حاصل از سوختن‏ چوب‌هایی مانند بلوط و افرا که برای ایجاد عطر و طعم دود در مواد غذایی به کار می‌رود.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال نخود فال نخود فال اوراکل فال اوراکل فال ماهجونگ فال ماهجونگ فال آرزو فال آرزو