چاپاتی

لغت نامه دهخدا

چاپاتی. ( اِ ) نان فطیر نازک باشد که خمیر آن را با دست پهن سازند و بر روی تابه پزند. ( برهان ). نانی لطیف که بتازیش «رغیف » خوانند. ( شرفنامه منیری ). و رجوع به چپاتی شود :
غلام کنجد کاکی و قبه های تنک
رهی چهره چاپاتی ولب گرده.سوزنی.

فرهنگ عمید

= چپاتی

دانشنامه عمومی

چاپاتی نام یک نوع نان سنتی هندی است که در کل کشور هند شناخته شده است. این نوع نان نیازی به خمیرمایه و ورآمدن ندارد و اکثراً با آرد گندم تهیه می شود و هر روز یا در هر وعده غذایی در خانه توسط زنان پخته می شود و گرم به همراه غذا سرو می شود. برای پخت این نان از ساج نان پزی که به هندی به آن تاوا می گویند استفاده می شود.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم