کشک و بادنجان

لغت نامه دهخدا

کشک و بادنجان. [ ک َ ک ُ دِ ] ( ترکیب عطفی ، اِ مرکب ) کشک بادنجان.خوراکی است که از کشک آب کرده و بادنجان پخته فراهم آورند. کشکه بادنجان. ( یادداشت مؤلف ) :
بصورت پیش نانم من بدل با حضرت بریان
بظاهر یار بورانی بجان با کشک و بادنجان.بسحاق اطعمه.

فرهنگ فارسی

خوراکی است که از کشک آب کرده و بادنجان پخته فراهم آورند. کشکه بانجان

دانشنامه آزاد فارسی

کَشک و بادنجان
از غذاهای ایرانی (← آشپزی_ایرانی،_مکتب)، نیز از انواع پیش غذا، فراهم آمده از بادنجان پوست گرفتۀ ورقه ورقه یا لهیده، کشک ساییده، پیاز خردکرده، روغن و نمک، با تزئین سیرداغ، نعناع داغ، زعفران ساییده. برخی بادنجان را پس از سرخ کردن می کوبند و با کشک و آرایه های دیگر می آرایند؛ برخی نیز به بادنجان سرخ شده کشک می افزایند و چند دقیقه ای روی آتش ملایم می گذارند تا کشک در نسوج بادنجان رسوخ کند. برخی روی مخلوط بادنجان مایۀ قیمه نیز می ریزند.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم