{food technology} [علوم و فنّاوری غذا] به کارگیری مجموعه ای از رشته های علمی و کاربردی از قبیل شیمی و زیست شناسی و فیزیک و مهندسی برای تبدیل و فراوری و حمل ونقل و نگهداری محصولات غذایی
دانشنامه عمومی
فناوری غذا ( انگلیسی: Food technology ) به کارگیری مجموعه ای از رشته های علمی و کاربردی از قبیل شیمی، زیست شناسی، فیزیک و مهندسی برای تبدیل، فراوری، حمل ونقل و نگهداری محصولات غذایی است.
ویکی واژه
بهکارگیری مجموعهای از رشتههای علمی و کاربردی از قبیل شیمی و زیستشناسی و فیزیک و مهندسی برای تبدیل و فراوری و حملونقل و نگهداری محصولات غذایی.