پیازچه
فرهنگ معین
فرهنگ عمید
۲. نوعی پیاز که بیخ آن کوچک تر و نازک تر است و جزء سبزی های خوردنی است و آن را خام می خورند.
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
پیازچه قابلیت استفادهٔ خام به عنوان سبزی یا یکی از اجزای سالاد را دارد که بیشتر در آمریکای شمالی می باشد؛ اما در آسیای شرقی بیشتر به صورت پخته یا سرخ شده مصرف می گردد.
دانشنامه آزاد فارسی
پیاز کوچکی حاصل از جوانه، در اندام های هوایی گیاه. پیازچه ممکن است مانند آنچه در گیاهان تیرۀ خاراشکن دیده می شود، روی ساقه و از جوانه ای جانبی تشکیل شود یا مانند پیاز خوراکی در محل گل تشکیل شود. این پیازچه ها از گیاه مادر جدا و به گیاه جدید تبدیل می شوند. بنابراین، پیازچه ها یکی از راه های تولیدمثل غیرجنسی و انتشار گیاه اند.