مارمالاد

فرهنگ معین

[ فر. ] (اِ. ) نوعی مربای بسیار غلیظ که از انواع میوه به دست می آید.

فرهنگ عمید

شیرۀ میوه که با شکر جوشانده و سرد شود.

فرهنگ فارسی

لرزانک میوه، شیره میوه که آنراباشکربجوشانندوبگذارندسردشود
( اسم ) مربایی که از عصار. میوه ها سازند . طرز تهی. آن غالبا همان طریق. تهی. شربت و مرباست . میوه هایی را که در مارمالاد مصرف میشود هم مانند مربا حل نشده باقی می گذارند و هم له کرده را بوسیل. الک صاف می کنند . اغلب مارمالادهای حل شده برای رنگ آمیزی روی نانهای مربایی مصرف میشود و آن انواع مختلف دارد مانند : مارمالاد آلبالو مارمالاد گیلاس مارمالاد توت فرنگی و غیره .

دانشنامه عمومی

مارمالاد نوعی فرآوردهٔ محافظت غذایی است که از خرد کردن و له کردن تمام میوه شامل پوست و گوشت و آب آن و جوشاندن آن با شکر تهیه می شود و معمولاً عامل غلیظ کننده حیوانی ( ژلاتین ) یا غلیظ کننده گیاهی ( پکتین ) برای ژله ای شدن به آن اضافه می کنند.
معمولاً در شیرینی پزی و یا به عنوان صبحانه و عصرانه کاربرد دارد.

دانشنامه آزاد فارسی

مارْمالاد (marmalade)
ماده ای غلیظ از خمیر میوه. در اصل از درختی به نام مارمِلوس تهیه می شود. ابتدا در قرن ۱۵ در انگلستان تهیه شد. صمغی شکل با ته مزه ای تلخ است، زیرا پوست میوه های ترشی چون گریپ فروت را به آن می افزایند. به مرباهایی که حاوی آب لیمو یا دیگر افزودنی های ترش مزه است نیز مارمالاد گویند.

ویکی واژه

نوعی مربای بسیار غلیظ که از انواع میوه به دست می‌آید.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم