فرهنگ معین
( ~. فَ رَ ) (اِمر. ) ماکارونی .
( ~. فَ رَ ) (اِمر. ) ماکارونی .
نوعی رشته که از آرد سیب زمینی یا آردگندم به شکل نوار یا لولۀ باریک درست میکنند، ماکارونی.
{vermicelli} [علوم و فنّاوری غذا] نوعی خمیراک رشته مانند با قطر کم و طول زیاد
رشته سوپ که برخی آنرا به نامهایی مثل رشته سوپی، ورمیشل و رشته فرنگی هم میخوانند، به خمیری که از ترکیب آرد از قبیل آرد گندم، آرد گندم سیاه ( چاودار ) ، آرد برنج یا دیگر انواع آردهای نشاسته دار با آب و نمک به وجود آمده و سپس به شکل رشته های نازک و دراز شکل داده شده است، گفته می شود.
رجوع شود به:ماکارونی
ماکارونی.