افزودنی‌های غذایی

فرهنگستان زبان و ادب

{food additives} [علوم و فنّاوری غذا] ترکیباتی که در طی مراحل فراوری برای بهبود دادن رنگ و طعم و ماندگاری و غیره به محصولات غذایی اضافه می کنند

ویکی واژه

ترکیباتی که در طی مراحل فراوری برای بهبود دادن رنگ و طعم و ماندگاری و غیره به محصولات غذایی اضافه می‏کنند.

جمله سازی با افزودنی‌های غذایی

اکثر واکنش‌های شیمیایی هیدروکلریک اسید در تولید غذا، مواد تشکیل دهنده غذا و افزودنی‌های غذایی به کار گرفته می‌شوند. محصولات رایج عبارتند از آسپارتام، فروکتوز، سیتریک اسید، لیزین، پروتئین گیاهی هیدرولیز شده با اسید به عنوان مقوی غذایی، و در تولید ژلاتین. هیدروکلریک اسید مورد استفاده در صنایع غذایی (خیلی خالص) را می‌توان موقع نیاز برای محصول نهایی به کار برد.
این اصطلاح نخستین بار در «اصلاحیهٔ قانون افزودنی‌های غذایی سال ۱۹۵۸» بکار برده شد و تمامی افزودنی‌های خوراکی که پس از این تاریخ تولید شدند، می‌بایست تحت بررسی و ارزیابی‌های استاندارد قرار می‌گرفتند.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
ضمیمه
ضمیمه
الم
الم
تزویر
تزویر
فال امروز
فال امروز