ذرت دندان اسبی
دانشنامه عمومی
خاستگاه آن در مکزیک است. دانه ها در مرحله رسیدن مقداری از آب خود را از دست می دهند که باعث متراکم شدن حجم بخش امید و نی آن می گردد و در نتیجه یک گودی در رأس دانه تشکیل می گردد که به شکل دندان اسب می باشد.
دانه ها به رنگ سفید، زرد، ارغوانی یا قرمز می باشد. بوته ها دارای برگ زیاد و تولیدات دانه در آن بسیار زیاد است. در حال حاضر دارای بیشترین سطح زیرکشت است و غالباً برای تهیه سیلو و علوفه کشت می گردد.
در برش طولی، آندوسپرم سخت فقط در قسمت دیواره های جانبی دانه به طرف خارج قرار می گیرد. اندوسپرم نرم تمام قسمت وسط و بخش بالایی دانه را اشغال می کند،