لقمه سوخاری

فرهنگستان زبان و ادب

{fritter} [علوم و فنّاوری غذا] قطعه غذایی که آن را پس از پوشاندن با خمیرابه، در روغن غوطه ور و سرخ می کنند

دانشنامه عمومی

لُقمه سوخاری ( انگلیسی: Fritter ) قطعه غذایی است که آن را پس از پوشاندن با خمیرابه، در روغن غوطه ور و سرخ می کنند. انواع کوکو در آشپزی ایرانی را می توان زیرمجموعه ای از انواع لقمه سوخاری ها در آشپزی جهانی دانست.
پاکوره هندی، تمپورای ژاپنی، کوکور در مالزی، و آرانچینوی ایتالیایی در زمره لقمه سوخاری ها هستند.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم
فال درخت فال درخت فال چوب فال چوب فال رابطه فال رابطه فال عشقی فال عشقی