گوشت گوساله

فرهنگستان زبان و ادب

{veal} [علوم و فنّاوری غذا] گوشت گوساله ای که قبل از بیست هفتگی کشتار شده باشد

دانشنامه عمومی

گوشت گوساله نوعی گوشت است که از گوساله های جوان تولید می شود و معمولاً در لیست های غذایی، از گوشت های دیگر گران قیمت تر هستند.
سازمان های حمایت از حقوق حیوانات به نحوه نگهداری از این حیوانات اعتراض دارند. معمولاً به این حیوانات اجازه حرکت و شکل گیری ماهیچه هایشان را نمی دهند و آن ها را در ارتفاع کم به زمین زنجیر می کنند.

ویکی واژه

گوشت گوساله‌ای که قبل از بیست‌هفتگی کشتار شده باشد.
فال گیر
بیا فالت رو بگیرم!!! بزن بریم